Kom!


Leven vol vreugde en gezondheid. Is er iemand die dat niet zou willen?

Ben je er klaar mee? Die pijn in je lichaam, de ziekte die je beperkt in de dingen die je wilt doen? Of de blessure die maar niet weg gaat? Misschien ben je fysiek helemaal in orde, maar voel je je soms waardeloos of ben je op zoek naar het nut van het leven?

Dan hebben wij onwijs goed nieuws! Jezus houdt van JOU! En hij wil zijn liefde aan jou tonen door middel van genezing. Hij wil jouw hart aanraken met zijn liefde, zodat je gaat ontdekken dat jij meer dan geliefd bent.

In november 2018 houden wij een aantal bijeenkomsten voor mensen die willen


             Leven vol vreugde en gezondheid!


Het zal een avond zijn die in het teken staat van onvoorwaardelijke liefde en onvoorwaardelijke genezing. We willen mensen in staat stellen om met hun gebreken te komen, wat dat ook mag zijn. Door middel van gebed willen we dat iedereen hiervan verlost wordt.

Iedereen is van harte welkom. Geloof je niet in God of in Jezus? Dat maakt helemaal niet uit. Wij geloven het voor jou. Je hoeft niks te doen. Kom en ontvang. We willen voor de rest niks van je. We willen je alleen maar geven.

Wij staan los van een kerk, instituut of organisatie. Wij zijn deel van het lichaam van Jezus en willen aan een ieder die wil Zijn liefde en kracht bekend maken.

Dus: kom en ontvang. Wat heb je te verliezen? Kijk onder het kopje 'Bijeenkomsten' voor de actuele data en tijden. Wij zien uit naar jou! 










Reacties